Rijsbosch 3, 4112 MB Beusichem +0345-502000 info@sporteventcenter.nl
Loading...
Arrangementen2021-08-04T16:56:18+01:00

Arrangementen

Zoek je een gezellige en sportieve locatie voor jong en oud? Kom in actie bij Sport & Event Center Beusichem. Bij ons kun je bowlen, tennissen, squashen, padellen en diverse andere sportactiviteiten in onze sporthal doen.

Bowling en Grillen

Bowlen & Grillen

Met je vrienden een balletje gooien en daarna lekker eten? Dat kan bij Sport & Event Center Beusichem! Ervaar bij ons de gezelligheid van je eigen diner bereiden. Speciaal voor de echte vleesliefhebbers hebben we iets nieuws: de homping grill!

BBQ en buffetten

BBQ & Buffet

Ook met grote groepen kun je bij Sport & Event Center Beusichem terecht voor een gezellig, actief en sportief evenement of bedrijfsuitje. De locatie biedt veel mogelijkheden om er voor jullie er een geslaagde dag van te maken. Het valt te combineren met bowlen, paintball en/of escape room.

Bowling arrangement

Burgers & Bowlen

Kom lekker actief een potje bowlen en daarna staan er heerlijke hamburgers voor je klaar. Het aanbod is divers! Alle burger arrangementen worden geserveerd met frites, een heerlijke salade en diverse sauzen.

Bowling arrangement

Kinderfeestje Bowlen

De allerleukste kinderfeestjes vier je bij Sport & Event Center. Kom taart eten en een wedstrijdje bowlen! Wat je ook kiest, het wordt gegarandeerd een leuk en actief feestje!

Neem contact met ons op