Bowling arrangement

De bowlingbanen van Sport & Event Center Beusichem zijn sinds 2010 open en behoren tot de modernste van Europa. Wij beschikken over 6 moderne, volautomatische banen met blacklight, bowlingpins, ledverlichting, discolampen en er zijn kindvriendelijke bumpers.

De ruime bar vormt het hart van het Sport & Event Center. Sinds kort is er aan de bowlingbaan een sfeervolle, glazen serre gebouwd waar u met elkaar kunt genieten van een hapje en/of een drankje. Verder beschikken wij over een gezellig restaurant en is er keuze uit tal van arrangementen.

De bowling is volledig rolstoelvriendelijk en is een sportieve ontspanning voor iedereen!

60 minuten
Maandag€ 32,50
Dinsdag€ 32,50
Woensdag€ 32,50
Donderdag€ 32,50
Vrijdag€ 32,50
Zaterdag€ 32,50
Zondag€ 32,50

Extra informatie

  • Wij hanteren maximaal 6 personen per baan
  • Wij beschikken over kindvriendelijke bumpers

Voordelen bowlen in Beusichem!

  • Moderne volautomatische banen
  • Ruime horecagelegenheid
  • Alles onder 1 dak
  • Iedere dag geopend

Arrangementen

Zoek je een gezellige en sportieve locatie voor jong en oud? Kom in actie bij Sport & Event Center Beusichem. Bij ons kun je bowlen, tennissen, squashen, padellen en diverse andere sportactiviteiten in onze sporthal doen.

Bowling en Grillen

Bowlen & Grillen

Met je familie of vrienden een balletje gooien en daarna lekker eten? Dat kan bij Sport & Event Center Beusichem! Ervaar bij ons de gezelligheid van je eigen diner bereiden. Speciaal voor de echte vleesliefhebbers hebben we iets nieuws: de homping grill!

BBQ en buffetten

BBQ & Buffet

Ook met grote groepen kun je bij Sport & Event Center Beusichem terecht voor een gezellig, actief en sportief evenement of bedrijfsuitje. De locatie biedt veel mogelijkheden om er voor jullie er een geslaagde dag van te maken!

Bowling arrangement

Burgers & Bowlen

Kom lekker actief een potje bowlen en daarna staan er heerlijke hamburgers voor je klaar. Het aanbod is divers! Alle burger arrangementen worden geserveerd met frites, een heerlijke salade en diverse sauzen.

Kinderfeestje bowling

Kinderfeestje Bowlen

De allerleukste en gezelligste kinderfeestje vier je bij Sport & Event Center Beusichem. Kom je eigen cake versieren, eten en een wedstrijdje bowlen met je vriendjes en vriendinnetjes! Wat je ook kiest, wij maken er gegarandeerd een leuk en actief feestje van!