fbpx

voordelen van Sport &
Event Center Beusichem

Alles in één

Sportactiviteiten, vergaderingen, creatieve sessies, trainingen en workshops. Alles onder één dak.

Horeca

Groot restaurantgedeelte, bar, catering, ontbijt, lunch of diner. Wij denken met je mee!

Volledig ontzorgd

Altijd een op maat gemaakt plan met volledige begeleiding en ontzorgd van A tot Z. 

Zij gingen jullie voor

Van alle gemakken
voorzien

Voor een spectacular bedrijfsuitje of evenement ben je bij Sport & Event Center Beusichem aan het juiste adres. Vanwege onze centrale ligging in het hart van Nederland (vlak naast de A2) en onze ruime gratis parkeergelegenheid, is het de perfecte uitvalsbasis voor bezoekers uit het hele land. 

De ideale locate voor frisse energie en nieuwe inspiratie

Naast sportive activiteiten biedt Sport & Event Center ook de ruimte om een evenement te organiseren. Daarnaast kun je vergaderen, een op maat gemaakte training geven of werken aan teambuilding. Voor een training of vergadering is er op locatie een beamer, flipover en wifi aanwezig. Aan onze grote bar zijn koffie, thee, frisdrank, alcoholische dranken en snacks verkrijgbaar. Indien gewenst verzorgen wij een ontbijt, lunch of diner in de vorm van barbecue of volledig verzorgd buffet. Heb je een ander idee? Vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag met je mee en maken een maatwerk offerte.

Proef de sfeer

Deze bedrijven gingen je al voor!

LINKIT

De klantvraag van LINKIT was om een bedrijfsevenement te organiseren waarbij teambuilding, communicatie maar vooral ook plezier centraal stond. Met o.a. XXX onze escape room en een heerlijke barbecue als afsluiter, is het een groot succes geworden.

CIMSolutions

Informatie over de klantvraag. 

Wat onze klanten zeggen

Ruud Hazendonk
Lees verder
We hebben hier de escape room geprobeerd. Helaas niet gelukt, maar zit wel leuk in elkaar. Een aanrader voor een uitje.
Jaap Ter Horst
Lees verder
Goed geholpen. Bediening is super gastvrij. En aardige mensen alles was top bedankt
R-mon
Lees verder
Leuke en gezellige plek om te bowlen. Het personeel was ook vriendelijk naar ons.
Peter Kerk-Avezaath
Lees verder
Goed sportcomplex met gezellige sfeer en lekkere biertjes
Ludo
Lees verder
Echt een aanrader als je iets te vieren hebt. Gisteravond gebowld en gegeten, het was hartstikke goed. Goed verzorgd alles, eten is echt aan te raden.
Previous
Next

Heb je een vraag?

Ik Help Je Graag

wat zijn de mogelijkheden

Hieronder vind je een selectie van de mogelijkheden. Andere ideeën? Wij denken met je mee!

Op maat gemaakte
planning

Samen met jou kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Wat is het doel en waar wil je de focus op leggen? Vervolgens maken wij een op maat gemaakt plan met een bijbehorende planning. Wij leveren een volledig draaiboek aan met alle activiteiten. Op de dag zelf is er begeleiding om alles in goede banen te leiden. Zo word je volledig ontzorgd en kan iedereen van de dag genieten!

Teambuilding

Een parcours afleggen met een blinddoek, een vlot bouwen en zo snel mogelijk een rondje om De Meent paddelen of onze escaperoom spelen: zomaar wat teambuilding activiteiten die we bij Sport & Event Center kunnen organiseren. We passen de activiteiten aan op het seizoen en op jouw wensen.

Lezingen en workshops

Onze verschillende ruimtes kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kunnen er lezingen en workshops worden georganiseerd voor verschillende grootte groepen. Wij hebben een beamer, flipover en wifi op locatie en kunnen naar behoefte nog meer benodigdheden faciliteren.

ESCAPEROOM

Niets stimuleert teambuilding zo goed als een gezamenlijk doel: zo snel mogelijk uit de escaperoom ontsnappen. Samenwerken staat in onze escaperoom centraal, je hebt elkaar écht nodig! Los het spannende mysterie op en versla het record van de snelste groep.

Bowlen

Bowlen; een sport die nooit verveelt. Dankzij het wedstrijdelement krijg je onderlinge competitie, maar het samen plezier hebben staat centraal. Tijdens een bedrijfsuitje is dit het moment om te ontspannen en gegarandeerd een leuke tijd te hebben samen!

HORECA

Sport & Event Center Beusichem beschikt over verschillende horeca onderdelen; een bargedeelte, restaurant gedeelte, lounge en glazen serre. Zowel grote als kleine groepen kunnen we voorzien van ontbijt, lunch of diner in de vorm van barbecue of volledig verzorgd buffet. Aan onze grote bar zijn koffie, thee, frisdrank, alcoholische dranken en snacks verkrijgbaar. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf!

benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven?

Ik Help Je Graag!

Vanwege de vele mogelijkheden in sport en activiteiten, zijn wij de ideale uitvalsbasis voor bedrijven. Tel daar onze centrale ligging, gratis parkeermogelijkheid en grote horeca gedeelte bij op en je hebt de perfecte locatie voor bedrijfsevenementen. Denk bijvoorbeeld aan workshops, teambuilding, bedrijfsuitjes en presentaties. We denken graag met je mee over de mogelijkheden! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je een vraag?

Ik help je graag

Sport en plezier

Onbeperkt racketsport

Padel

Tennis

Squash

Bowlen

Zaalvoetbal

Volleybal

Badminton

Zaalhockey

Escape Room

Over

Over ons

Vacatures

Contact

Privacyverklaring

Bedrijven

Teambuilding

Lezingen

Horeca

Arrangementen

Kinderfeestje Bowlen

Bowlen en grillen

BBQ en buffet

Burgers en bowlen

Evenementen

Shows & Keuringen

Sportieve Feesten

Ga naar de bovenkant