fbpx

Padel in beusichem

Padel is de snelst groeiende sport van dit moment en ontzettend leuk om te spelen. De meeste mensen omschrijven de sport als een mix van tennis en squash. Padel is makkelijk te leren waardoor je al snel rally’s kunt spelen en niet al te veel tijd kwijt bent aan het leren van de techniek. Dit maakt het zo leuk en dynamisch! Naast dat je het snel onder de knie hebt, is het een sociale sport die je officieel met 4 personen speelt. Daardoor is het ideaal voor netwerken, bedrijfsuitjes of teambuilding.

Sport & Event Center Beusichem heeft 4 indoor padelbanen waar je het hele jaar door kunt spelen!

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
John Doe@username
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Next

Heb je een vraag?

Ik Help Je Graag

Prijzen losse baan

Maandag t/m vrijdag 08:30 tot 17:00 uur                 € 27,50 per uur
Maandag t/m vrijdag 17:00 tot 23:00 uur                 € 32,50 per uur
Zaterdag & zondag                                                       € 32,50 per uur

In de avonduren maken wij gebruik van vaste tijdsblokken:
19:00-20:30 uur
20:30-22:00 uur
22:00-23:00 uur

Abonnementen en contracten

Abbonementen

Onbeperkt Tennis, Squash & Padel:

Onbeperkt racketsport DAL                                             € 225,-  per jaar
Lidmaatschap T.V. De Bongerd onbeperkt DAL          € 160,-   per jaar
Lidmaatschap T.V. De Bongerd kids DAL                      € 80,-    per jaar

Club tegoed:

Club tegoed t.w.v €250,- (alle racketsporten)           € 225,-

Vastebaancontracten

Half jaar (6 maanden) € 690,-
Jaar (12 maanden) € 1290,-

Materiaal

Binnen Sport & Event Center Beusichem zit CHESPsport, een sportwinkel voor racketsporten. Hier kun je alle kleding en materialen kopen die je nodig hebt om padel te spelen, maar uiteraard kun je deze ook bij ons huren.

Huur padel racket (per racket)            € 3,50 
Ballen (uitsluitend te koop per 3)        € 6,95

Voor kapotgeslagen rackets wordt er € 30,- in rekening gebracht.

Lessen en toernooien

Wil je graag les krijgen van een professional? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of je nou beginner of gevorderd bent, voor elk niveau kunnen er lessen verzorgd worden.

We organiseren een aantal keer per jaar padeltoernooien. Wil je meedoen? Houd dan onze social media kanalen en website in de gaten of neem contact op voor informatie over het eerstvolgende toernooi.

Veelgestelde vragen

Padel is de snelst in populariteit groeiende racketsport die zich het best omschrijft als een combinatie van tennis en squash. Deze racketsport, al razend popular in Spanje en Zuid-Amerika, begint zich steeds verder in Nederland te ontwikkelen. Je speelt het als dubbelteam op een veld van 20 x 10 meter dat is omgeven door een glazen wand en hekwerk. Je kunt het spel zowel binnen als buiten spelen. Bij Sport & Event Center Beusichem hebben we 4 indoorbanen waar je het hele jaar kunt spelen.

Voor wie niet, kun je beter zeggen. Padel kan op alle niveaus en op alle leeftijden worden gespeeld. Waar tennis nog wat oefening vereist omdat de techniek een belangrijke factor is, kun je in padel zo aan de slag. Letterlijk.

De baan is kleiner dan een tennisbaan: 20 bij 10 meter om precies te zijn. Elke speelhelft, gescheiden door een net, is verdeeld in twee servicevakken en een achterveld. Het speelveld is te vergelijken met een tennisbaan, maar dan kleiner en met een omheining van glas en hekwerk. De bal moet over het net op de speelhelft van de tegenstander geslagen worden, zonder dat de bal éérst het glas of hekwerk raakt. De bal blijft in het spel wanneer deze eerst de grond raakt, daarna mag de bal het glas of hekwerk raken. Volleren is ook toegestaan. Tactiek is essentieel, aangezien de bal altijd en op vrijwel elke plek kan terugkeren. Hierdoor ontstaan gegarandeerd snelle en spannende rally’s, op ieder niveau. De sport wordt met vier personen (2 tegen 2) gespeeld en er geldt dezelfde puntentelling als bij tennis.

Hier komen we op een groot verschil met tennis en squash: het racket heeft geen snaren, maar is in zijn geheel van kunststof (carbon, fiber of grafiet). In het racketblad, meestal rond, is een groot aantal gaten geboord. Het racket meet maximaal 45,5 x 24 centimeter en wordt met een koordje om de pols bevestigd voor de veiligheid.

Deze lijkt erg op een tennisbal, maar is wat harder. De bal moet goed kunnen stuiten, officieel 135 tot 145 centimeter hoog als je hem van ver boven je hoofd (exact 254 centimeter volgens de regels) laat vallen.

Die lijken veel op de spelregels van tennis. De bal moet over het net en in het vak van de tegenstanders worden geslagen. Een keer laten stuiten mag, maar hoeft niet. Een groot verschil is dat je de bal na de stuit tegen de wand of muur mag laten komen en hem dan pas terug hoeft te slaan. Dit mag ook weer via de muur en levert verrassende rally’s op. Opslaan doe je onderhands. Het scoresysteem is wel identiek aan dat van tennis. Meestal wordt om twee gewonnen sets gespeeld, met een tiebreak bij een 6-6 stand in games.

Vijf miljoen Spanjaarden zijn dol op het spel. Die kunnen het toch niet allemaal verkeerd hebben? De sport is gemakkelijk te leren, je hoeft minder te lopen dan bij tennis en je krijgt vaak leuke, uitdagende rally’s. Spelplezier is gegarandeerd als je op de baan staat. Het is een zeer sociale sport en bovendien ben je volop in beweging; win, win!

benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven?

Ik Help Je Graag!

Vanwege de vele mogelijkheden in sport en activiteiten, zijn wij de ideale uitvalsbasis voor bedrijven. Tel daar onze centrale ligging, gratis parkeermogelijkheid en grote horeca gedeelte bij op en je hebt de perfecte locatie voor bedrijfsevenementen. Denk bijvoorbeeld aan workshops, teambuilding, bedrijfsuitjes en presentaties. We denken graag met je mee over de mogelijkheden! 

meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je een vraag?

Ik help je graag

Sport en plezier

Onbeperkt racketsport

Padel

Tennis

Squash

Bowlen

Zaalvoetbal

Volleybal

Badminton

Zaalhockey

Escape Room

Over

Over ons

Vacatures

Contact

Privacyverklaring

Bedrijven

Teambuilding

Lezingen

Horeca

Arrangementen

Kinderfeestje Bowlen

Bowlen en grillen

BBQ en buffet

Burgers en bowlen

Evenementen

Shows & Keuringen

Sportieve Feesten

Ga naar de bovenkant