fbpx

Sporthal in beusichem

Sporthal in Beusichem

Sport & Event Center Beusichem beschikt over een grote sporthal waar verschillende sporten worden beoefend. Daarnaast is het mogelijk om de zaal te huren voor een evenement of tentoonstelling.

Onze zaal wordt onder andere gebruikt voor zaalvoetbal, volleybal, badminton en zaalhockey. Daarnaast ook voor shows, keuringen en feesten!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Joram Salakory
Lees verder
Leuke plek om te sporten of een gezellig avondje uit.
Jaap Ter Horst
Lees verder
Goed geholpen. Bediening is super gastvrij. En aardige mensen alles was top bedankt
R-mon
Lees verder
Leuke en gezellige plek om te bowlen. Het personeel was ook vriendelijk naar ons.
Peter Kerk-Avezaath
Lees verder
Goed sportcomplex met gezellige sfeer en lekkere biertjes
Ludo
Lees verder
Echt een aanrader als je iets te vieren hebt. Gisteravond gebowld en gegeten, het was hartstikke goed. Goed verzorgd alles, eten is echt aan te raden.
Previous
Next

Heb je een vraag?

Ik Help Je Graag

Sporten

Zaalvoetbal

De sporthal wordt 2 dagen per week gebruikt door de KNVB om competitie te spelen. Je kunt de hal ook los huren voor €62,50 per uur. Wil je meer info over het zaalvoetballen via de KNVB klik dan op deze link: www.tiel-85.nl.

Volleybal

Volleybalvereniging Vrijstad maakt gebruik van onze faciliteiten. Als je belangstelling hebt voor de enthousiaste club mensen van Volleybalvereniging Vrijstad, dan verwijzen wij je graag naar hun website: www.vvvrijstad.nl

Badminton

Je kunt bij ons een badminton baan huren per uur. Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een vereniging die zich in ons sportcentrum zou willen vestigen, er kunnen in totaal 5 velden worden opgezet! Interesse? Neem vooral contact op via onderstaande knop.

Zaalhockey

De sporthal kan ook worden gehuurd voor zaalhockey. We zijn voorzien van hockeybalken die kosteloos gebruikt kunnen worden.

Shows, keuringen en feesten

Shows & Keuringen

Onze sporthal wordt regelmatig gehuurd om hondenkeuringen en hondenshows in te houden. Wij beschikken over alle benodigde materialen en verzorgen indien gewenst een lekkere lunch voor de keurmeesters en bestuursleden. Meer informatie? Neem gerust contact op via onderstaande knop.

Feesten

Ook een feest behoort uiteraard tot de opties voor onze sporthal. Wij denken graag met je mee over de opzet en mogelijkheden!

benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven?

Ik Help Je Graag!

Vanwege de vele mogelijkheden in sport en activiteiten, zijn wij de ideale uitvalsbasis voor bedrijven. Tel daar onze centrale ligging, gratis parkeermogelijkheid en grote horeca gedeelte bij op en je hebt de perfecte locatie voor bedrijfsevenementen. Denk bijvoorbeeld aan workshops, teambuilding, bedrijfsuitjes en presentaties. We denken graag met je mee over de mogelijkheden! 

meld je aan voor de nieuwsbrief

Heb je een vraag?

Ik help je graag

Sport en plezier

Onbeperkt racketsport

Padel

Tennis

Squash

Bowlen

Zaalvoetbal

Volleybal

Badminton

Zaalhockey

Escape Room

Over

Over ons

Vacatures

Contact

Privacyverklaring

Bedrijven

Teambuilding

Lezingen

Horeca

Arrangementen

Kinderfeestje Bowlen

Bowlen en grillen

BBQ en buffet

Burgers en bowlen

Evenementen

Shows & Keuringen

Sportieve Feesten

Ga naar de bovenkant