fbpx

sport en event center beusichem

sport en gezelligheid voor jong en oud

Sport & Event Center Beusichem is een gezellige en sportieve locatie voor jong en oud. Bij ons kun je onder andere terecht voor in en outdoor tennis, squash, indoor padel, bowlen, diverse sportactiviteiten in onze multifunctionele sporthal of speel onze spannende escaperoom. Ook voor het organiseren van een mooi bedrijfsevent bent u bij ons aan het juist adres. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Wij maken graag een maatwerk offerte.

Wat onze klanten zeggen

Joram Salakory
Lees verder
Leuke plek om te sporten of een gezellig avondje uit.
Jaap Ter Horst
Lees verder
Goed geholpen. Bediening is super gastvrij. En aardige mensen alles was top bedankt
R-mon
Lees verder
Leuke en gezellige plek om te bowlen. Het personeel was ook vriendelijk naar ons.
Peter Kerk-Avezaath
Lees verder
Goed sportcomplex met gezellige sfeer en lekkere biertjes
Ludo
Lees verder
Echt een aanrader als je iets te vieren hebt. Gisteravond gebowld en gegeten, het was hartstikke goed. Goed verzorgd alles, eten is echt aan te raden.
Previous
Next

beusichem. vind snel wat je voor komt.

WORD LID

Onbeperkt Racketsport Daluren

Activerende tekst om te verkopen dat de bezoeker lid moet worden. Omschrijf de voordelen en wat ze krijgen!

Padel

Hoeveel banen? Wat is padel? Leuke sfeer? Activerende tekst

Padel is een snel in populariteit groeiende racketsport die zich het best omschrijft als een combinatie van tennis en squash. Deze racketsport, al razend populair in Spanje en Zuid-Amerika, begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen.

 

Bowlen

Verkopende tekst saluren

bedrijven

Verkopende tekst bedrijven

Escape room

Verkopende tekst

Ruim 30 jaar geleden is de beruchte paardenfokker, de heer Meyer, samen met zijn dochter en een aantal kostbare paarden verdwenen. De tijd heeft stilgestaan en niemand heeft de manege ooit nog van binnen gezien. De politie is er vanuit gegaan dat hij samen met deze kostbare paarden met de Noorderzon vertrokken is. Maar is dit wel zo?

Squash

Sport & Event Center Beusichem beschikt over twee squashbanen. U kunt bij ons zowel een losse baan huren, club tegoed aanschaffen of een abonnement afsluiten. Kom gezellig bij ons squashen met uw vrienden of familie.

Tennis

Het is mogelijk om een baan vast te leggen voor het hele jaar of voor het winterseizoen. U heeft dan iedere week op dezelfde dag en tijd de beschikking over uw eigen baan. Tevens kunt u een losse baan huren, club tegoed kopen of tennislid worden.

kinderfeestjes

Op deze speciale dag wordt de jarige flink in het zonnetje gezet. De jarige job heeft een super verjaardag en u houdt het huis schoon. Kom gezellig een middag bowlen. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen. Wat je ook kiest, het wordt een super leuk en gezellig feestje!

FAmiliedag

Sport & Event Center Beusichem is het adres voor de leukste feestjes en actieve uitjes. Kom tennissen, squashen, padellen of ontdek de andere sportactiviteiten in onze sporthal. Of kom de spannendste Escape Room van de Betuwe uitproberen!

sporthal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

benieuwd naar de mogelijkheden voor bedrijven?

Ik Help Je Graag!

Sport & Event Center Beusichem biedt nóg veel meer mogelijkheden. Zoals padel, tennis, squash en een escape room. Daarom is het een perfecte locatie voor bedrijfsuitjes, workshops, teambuilding of andere zakelijke activiteiten. Met gemakken als ruime gratis parkeermogelijkheden, het grote horecagedeelte en de op maat gemaakte arrangementen.

SUBSCRIBE TO OUR NEWsletter

Heb je een vraag?

Ik help je graag

Sport en plezier

Onbeperkt racketsport

Padel

Tennis

Squash

Bowlen

Zaalvoetbal

Volleybal

Badminton

Zaalhockey

Escape Room

Over

Over ons

Vacatures

Contact

Privacyverklaring

Bedrijven

Teambuilding

Lezingen

Horeca

Arrangementen

Kinderfeestje Bowlen

Bowlen en grillen

BBQ en buffet

Burgers en bowlen

Evenementen

Shows & Keuringen

Sportieve Feesten

Ga naar de bovenkant