Sportaccomodaties

De sport mogelijkheden bij Sport & Event Center Beusichem bestaan uit: in en outdoor tennis, squash, indoor padel, zaalvoetbal, zaalhockey, volleybal en badminton.

Uitgelichte arrangementen:

sporthal

Sporthal

Maak bij Sport & Event Center Beusichem gebruik van de grote sporthal. Daar kun je zelf verschillende sporten beoefenen. Daarnaast kun je de zaal ook huren voor een evenement of tentoonstelling.

squash

Squash

Maak kennis met één van de gezondste sporten ter wereld. Je verbrandt veel calorieën, reflexen en flexibiliteit verbeteren, je traint al je spieren, het verkleint de kans op chronische aandoeningen en je wordt fitter dan ooit!
squash

Indoor Padel

Padel is een snel groeiende racketsport die zich het best omschrijft als een combinatie van tennis en squash. Deze racketsport, al razend populair in Spanje en Zuid-Amerika, begint zich langzamerhand ook in Nederland te ontwikkelen.

squash

INDOOR & OUTDOOR TENNIS

Slecht weer of schijnt de zon juist? Bij ons vind je vier verwarmde binnenbanen met een tapijt ondergrond en twee buitenbanen met gravel. Je kunt bij ons het hele jaar door terecht om een sportief balletje te slaan.

Reserveer direct