Rijsbosch 3, 4112 MB Beusichem +0345-502000 info@sporteventcenter.nl
Sporthal2021-11-22T17:30:04+02:00

Sporthal

Sport & Event Center Beusichem beschikt over een grote sporthal. Hier kunnen verschillende sporten worden beoefend. Het is tevens mogelijk om de zaal te huren voor een evenement of tentoonstelling.

Zaalvoetbal

De sporthal wordt 2 dagen per week gebruikt door de KNVB om competitie te spelen. Mocht u zelf recreactief gebruik willen maken van onze hal, dan zijn de kosten € 62,50 euro per uur. Wilt u meer info willen hebben over het zaalvoetballen via de KNVB klik dan op deze link: www.tiel-85.nl.

Volleybal

Volleybalvereniging vrijstad maakt gebruik van onze faciliteiten. Mocht u belangstelling hebben voor de enthousiaste club mensen van Volleybalvereniging Vrijstad, dan verwijzen wij u graag naar hun website: www.vvvrijstad.nl

Badminton

U kunt bij ons een badminton baan huren per uur. Tevens zijn wij nog op zoek naar een vereniging welke zich in ons sportcentrum zou willen vestigen, er kunnen 5 velden worden opgezet.

Zaalhockey

De sporthal kan ook worden gehuurd voor zaalhockey. De hockeybalken kunnen kosteloos gebruikt worden.

Shows & Keuringen

Onze sporthal wordt meerdere malen per maand gehuurd om hondenkeuringen en hondenshows in te houden. Wij beschikken over alle benodigde materialen en verzorgen indien gewenst een lekkere lunch voor de keurmeesters en bestuursleden. Voor informatie kunt u contact met ons opnemen.

Feesten

Ook een sportief feest behoort uiteraard tot de mogelijkheden!

Tarieven Sporthal

Prijs
Recreatief€ 62,50 per uur
Commercieel/evenementenPrijs op aanvraag
VerenigingenVerenigingen krijgen bij afname van meerdere uren een korting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Waarom Sport & Event Center!

[/fusion_text]
  • Alles onder 1 dak

  • Gezellige en sportieve locatie

  • Ruime parkeergelegenheid

  • Iedere dag geopend